Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nádor-csatorna, haltelepítés - 2018. 03.30

2018. 03.30 – Nádor-csatorna, haltelepítés

2017-ben újra megrendezésre került a Parti Pergető OB. A tavalyi nagy létszámú nevezés miatt idén három helyszínen zajlik majd a selejtező, Nagykunsági-csatorna, Sió és a Nádor-csatorna. Az utóbbit a Fejér Megyei Horgászok Szövetsége tagegyesületükkel a Halfogók Baráti Köre Egyesülettel közösen rendezik. Az utóbbi években ezek a kicsi vizek „mostoha gyerekek” voltak.
Reméljük, hogy a Parti Pergető sorozatok segítenek, hogy a figyelem központjába kerüljenek és így a vizeken gazdálkodóknak több lehetőségük nyílik majd a kezelésükre, karbantartásukra és a megőrzésre. Gondolok itt haltelepítésre, partkarbantartásra, kormorángyérítésre és a többi teendőkre.

Kedves pergető versenyzők!
Ti, akik a Nádor-csatornát választottátok a selejtező helyszínéül, a selejtező sikere érdekében, Nagypénteken a rendezők próbáltak gondoskodni a verseny másik résztvevőiről is. Csukát telepítettünk a versenyre kijelölt szakaszra. Az eseményről bizonyosságként nézzétek a képeket!
Reméljük, hogy a május 5-i selejtezőn ezekből a halakból sokat viszont látunk!
Kérünk minden versenyzőt, hogy figyelmesen olvassa át a kiírást és a szabályzatot, hiszen a helyszín tájvédelmi körzet. Kellemes Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

Fényképek itt:

http://www.halfogok.hu/fenykepek/2018.03.30---nador-csatorna---haltelepites/

 
 Képgaléria


halfogók


Levelezőlista
Statisztika

Online: 7
Összes: 1280135
Hónap: 5392
Nap: 189