Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.08.11-12. - Pergető Triatlon II. forduló - Kalocsa

Kalocsa - Meszes-zátony:

A versenyzők közül sokan ismerősként ,szinte hazaérkeztek erre a helyszínre hiszen, az elmúlt évben is, mind a Rapala, mind az F&H sorozaton belül is verseny helyszín volt a Dunának ezen szakasza.

Örömmel láttuk, hogy akik még nem versenyeztek itt, hamar megbarátkoztak a zátonnyal. Nagy segítségünkre volt ebben a vendéglátónk "Agyas" Zoli és családja, köszönettel gondolunk rájuk! Zoli segített a csónakbérlésben, a szállás keresésben és szívesen vendégek voltunk a "Büfé Hivatalában".

A versenyről:

Kik már részt vettek, azok ismerik a szabályokat, azok akik még nem, azoknak egy rövid ismertető történt. Nincs kötött pálya, a csapatok a csónakmotorok teljesítméynétől függően bármeddig mehettek a Tolnai  Halászati Kft területén belül. Meghatározott időre vissza kellet érni a bázisra, a fogási lapokat leadni. Időkésés esetén pontlevonásos büntetést kaphattak a késők. Minden csapat mérlegelő csövet is kapott a fogási lapok mellé a csónakba, így a csapatok egymásnak mérlegeltek és igazolták a fogásokat. A három etap fogásait összeadtuk és ennek eredményei adták a végleges sorrendet. A versenyen a Magyar Horgásszabályzat szerint lehetett horgászni. Ez a rendszer egy szabadabb versenyzést tesz lehetővé a résztvevőknek.

Az események sorrendjét képekkel illusztráltuk!

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Képgaléria


halfogók


Levelezőlista
Statisztika

Online: 5
Összes: 1280116
Hónap: 5378
Nap: 188