Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.05.23-25. III. TRIATLON - Mezőtúr

 A Pergető Triatlon harmadik évadában végre sikerült a Tisza és a Duna mellé egy harmadik vizet is meghorgásznunk - ez a Hortobágy-Berettyó mezőtúri szakasza volt.
A versenyt immár második éve a FISCH KFT. szponzolálásával rendeztük. 

fisch_logo_s01a02_final_horgasz_feher.jpg

Iványi Peti az egyik versenyzőtársunk dolgozik ezen a vizen és az ő javaslatára rendeztük meg itt ezt a fordulót. 

A víz mellett áll a Csónakház -mely a régi evezősklub tulajdonában volt-, most átalakul Vendégházzá Krizsán Attila keze által, aki a családjával együtt itt lakik. Ő biztosította számunkra ennek a fordulónak a bázisát.
Attila sokat dolgozik rajta, hiszen amikor tavaly ősszel először láttam a házat még szinte használhatatlannak tűnt. Ehhez képes most májusban már fürdőszobás, mosdós, wc-s lakószobák alakultak nagy terasszal, parkolóval. ...és, Attila tovább tervez, alakít, szorgalmasan dolgozik az átalakításon, szépítésen.

A verseny szombat reggel 8-tól vasárnap reggel 8 óráig tartott.

Reggelivel kezdtünk, követte a "délelőtti forduló", majd ebéd és "délutáni forduló" -amiben kaptunk egy kiadós esőt-, esti vacsora egy grillezés- tárcsázás képében, majd másnap 8-ig tartott az "éjszakai forduló", mely reggelivel és az eredményhirdetéssel zárult.

A visszajelzések szerint egy jó hangulatú baráti fordulóban volt részünk -és akik horgásztak, azok még eredményes hétvégét is zártak.

Ezúton köszönjük még egyszer Krizsán Attilának a vendéglátást; Iványi Petinek és Némethi Tominak, valamint segítőkész barátaiknak Földesi Zolinak és Agárdi Petinek (a rendezést, a szakácskodást, az őrzést, az egyéni csalikat).

Jövőre Veletek megpróbáljuk még egyszer! 

További "beszámoló" képekben...

 

 
 
 Képgaléria


halfogók


Levelezőlista
Statisztika

Online: 8
Összes: 1280134
Hónap: 5391
Nap: 192