Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.04.30-05.03. Révfülöp_Keménylegények

Egyesületünk legrégebbi rendezvénye a május elsejei "Kemény Legények" verseny. A verseny helyszíne sosem változik, minden évben visszatérünk és immár nyolc éve "tradicionálisan" nyitó vendégekként érkezünk: Balaton, Révfülöp, Kacsajtos úti kikötő. Egészen pontosan a "0." napra, így mindig mi látjuk először a kikötő változásait, átalakulásait.
Így történt ez idei megérkezésünkkor is: a kikötő épülete folyamatosan újul és szépül. Idén a terasznak a felét egy fedett pergolával egészítették ki, így eső esetén is lehet a szabadban étkezni. A kellemes hangulatot tovább növelték a frissen ültetett színes virágok. Örömmel látjuk a sok szép változást, de még inkább a Balatont.
Tehát: irány a peca, "0." nap, még tét nélkül! :)
Május elsején még a délelőtt megérkeztek a kalocsai barátok, a tassi különítmény, egyesületi tagjaink, vezetőink családdal vagy egyénileg.
Ebéd után megkezdődött a két napig tartó non-stop horgászat, hiszen: ezért "Keménylegény" verseny!
Az időjárás -mint tavaly- nem volt teljesen velünk, viszont változatosságban nem volt hiány... Kaptunk mindenből ízelítőt, volt eső, szél, viharjelzés és persze napsütés is.
Történtek kisebb "balesetek": kilukadt a haltartó, elúszott az ernyő, eláztak a felszerelések, beázott a telefon, beletört a fog a szendvicsbe és még az otthon maradt csali esete is fent forgott.
Viszont lezajlott Közép-Európa legrangosabb páros-rokis lábtengó döntője. A ferdét átkereszteltük görbére és halat is fogtunk bőven.
A idei, 2015-ös LEGKEMÉNYEBB LEGÉNY: Faluközi László lett!
Emlékeztetőül egy pár fénykép az albumban az eseményről.
Szeretnénk Veletek jövőre ugyanitt!


 

 
 
 Képgaléria


halfogók


Levelezőlista
Statisztika

Online: 4
Összes: 1280140
Hónap: 5396
Nap: 186