Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.06. 06-07. Kalocsa - Pergető Triatlon

IV. Folyóvízi Pergető Triatlon
2015. 06. 06-07.
I. forduló, Kalocsa, Meszes-Beach

Idén negyedik évébe lépett ez a kicsit "másmilyen" versenysorozat. A mostani első fordulóra -mivel a színhely az OB I. színhelye is egyben-, a törzsgárda csapatok mellett új arcok is feltűntek: köztük a Magyar Pergető válogatott és még néhányan az OB-n is induló csapatok közül. Ez garancia volt arra, hogy az erős mezőny komoly versengést fog generálni.

A Meszes-Beach már sokaknak ismerős, hiszen jó páran már visszatérő versenyzők - már amennyire a Triatlont "versenynek" hívhatjuk! :)
Ezen a 24 órás versenyen tulajdonképpen csak időkorlátos szabályok vannak, melyek szigorúan kötődnek az étkezésekhez.Tehát, ha egy versenyző csapat nem ér vissza időre, a büntető pontok mellett az éhezés is fenyegeti őket... ;)
Így minden csapat magának dolgozza ki a "versenytaktikát", amibe belefér MINDEN! (például: csajozás, strandolás, büfézés, beszélgetés, alvás, tapasztalat és információcsere, egymás cuccának a magasztalása, vagy nem..., de a legfontosabb mindenki érezze jól magát!)
És hogy a versenyhangulat sem hiányozzon, természetesen díjazzuk az első három helyezettet és a legnagyobb hal kifogóját is.

Köszönettel tartozunk a Tolnai Halértékesítő és Kisállattenyésztő Szövetkezet elnökének Beda Jánosnak, aki évek óta segíti a sorozatunkat.

Köszönet továbbá a Fish Kft-nek, aki az idei sorozatot is biztosította tárgyi ajándékaival:

fisch_logo_s01a02_final_horgasz_feher.jpg

                            
letoltes.jpg
 
 
Az induló csapatok közül nem mindenki horgászta végig a 24 órát, mégis jónak mondható az eredmény és a statisztika.
Alább láthatóak a részletes és összesített eredmények táblázatai:
 
 
Néhány fotóval megpróbáljuk a verseny eseményeit időrendben bemutatni!
 
 
 Képgaléria


halfogók


Levelezőlista
Statisztika

Online: 6
Összes: 1280142
Hónap: 5398
Nap: 187