Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.07.16-17. - V. Pergető Triatlon, Kalocsa

V. Pergető Triatlon,
II. forduló, Kalocsa

2016.07.16-17.

Ezt a fordulót taktikusan az OB előtti hétvégére szerveztük, hogy akik az OB-n indulnak kényelmesen egy 24 órás verseny keretein belül tesztelhessék a következő hétvégi helyszínt. Többen, a két verseny közötti hétre nyaralást terveztünk, amit egy HOFESZ-es gyerektábor színesített volna. Az sem mellékes, hogy akik a Triatlonon és OB-n is versenyeznek, azoknak csak egyszer kell csónakot szállítani. Aztán a szép tervezetet a szép természet egy kaján vigyorral átalakította. 
A pénteki érkezésünk napsütéses időben történt. A Duna már ekkor a várható áradás jeleit mutatta. Ekkor még bíztunk abban, hogy a beígért időjárási front talán megkímél bennünket. Sajnos ezt sem úsztuk meg, illetve áztunk-úsztunk a parton is, a majd 24 órás esőben...
Az 1. etap így, a reggeli után a parton "zajlott" szigorúan a Büfé Hivatal környékén, sűrű időjárás előrejelzés fürkészése közben! Délutánra megcsappant az égi áldás, délután 3 óra tájékán ebédeltünk, majd ebédet követően megkezdődött a 2. etappal a verseny. Közben a Duna lelkesen áradt tovább és már hozta magával a különböző méretű hordalékot.  A késői vacsora után, így a sötétedésben mindenki a parton maradt, majd pirkadatkor elkezdődött a 3. etap, ami most kivételesen 9 óráig tartott. Reggeli elfogyasztása után elérkezett az eredményhirdetés és a díjátadások ideje. A tárgynyereményeket ismét a Viza 2003 Kft. (Dragonfish.hu)-tól kaptuk.

Egy gondolat a végére:
rossz időben, rossz vízállásnál, kicsi létszám mellett is nagyon jó hangulatban töltöttük ezt a hétvégét, de beszéljenek helyettünk, a képgalériában összeállított fényképek!

Reméljük, hogy az idei utolsó III. fordulón, Tiszaroffon végre minden körülmény ideálisan összeáll! :)

Gratulálunk a nyerteseknek!

  I. helyezett csapat:   Szappanos Zoltán - Sári György  
 II. helyezett csapat:   Karsai Richárd - Orbán Ferenc
III. helyezett csapat:   Kiczkó Károly - Oláh Gergely
Legnagyobb hal:       Sári György 


V. Folyóvizi Pergető Triatlon Eredményei:
V. Folyóvizi Pergető Triatlon_Összesített

 
 
 Képgaléria


halfogók


Levelezőlista
Statisztika

Online: 9
Összes: 1291740
Hónap: 4068
Nap: 130