Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.05.07. - Jegyforgalmazók, Farmer-tó

III. Jegyforgalmazók versenye  2017. május 7., Farmer-tó

A Halfogók Baráti Köre Egyesület a jegyforgalmazó partnereinek, velünk együttdolgozóknak és családtagjaiknak  3. éve rendez  baráti  horgászversenyt, ami idén még kibővült egy gyerek horgászversennyel is.
Nem tudtunk menni az előre lefoglalt megszokott helyszínünkre, mert a dorogi Lóga-tón az üzemeltetők valami istenáldott ötlettől vezérelve szétszedték a horgászstégek felét felújítás, karbantartás címén. Mivel a vízből kilógó cölöpök több problémát okoztak volna a horgászatban, mint örömet, így nagy hirtelenjében a délegyházi Farmer-tó lett a rendezvény helyszíne.
Ez úton köszönjük Piri néninek a lehetőséget, hogy szívesen látott minket és rövid idő alatt segített megoldani a verseny lebonyolítását!
Reggel borús időben, szemetelő esőben gyülekeztek a résztvevők, reggeli és meleg tea után elfoglalta mindenki a helyét és elkezdődött a verseny, amin az időjárási frontok nagyobb szerepet játszottak, mint a halak, ezért kevés uszonyos résztvevője volt a versenynek.
A gyerekverseny viszont izgalmasan zajlott, köszönhetően a tóban élő falánk gébeknek.
Az ebéd ízletesen elkészített gulyásleves és pogácsa volt. Majd következett az eredményhirdetés, ahol először a gyerekeket, majd a felnőtt versenyzőket díjaztunk.
Gratulálunk a nyerteseknek!

Gyerekversenyzők:
I. hely - Burányi Lili
II. hely – Bedő Szende Barbara
III. hely – Burányi Kornél

Felnőttek:
Legnagyobb hal – Danyi János
I. hely – Karsai András
II. hely – Danyi János
III. hely – Szíjártó József


Jövőre is várunk Benneteket!

 
 
 Képgaléria


halfogók


Levelezőlista
Statisztika

Online: 4
Összes: 1280115
Hónap: 5377
Nap: 187